logo
امروز : سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۱۳
[ شناسه خبر : ۴۳۵۹۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
مدیرکل انتقال خون استان زنجان مطرح کرد:

تولید ۶۰ هزار واحد فرآورده خونی در زنجان

تولید-۶۰-هزار-واحد-فرآورده-خونی-در-زنجان
مدیرکل انتقال خون استان زنجان گفت: مردم مهم‌ترین سرمایه انتقال خون هستند و سالانه حدود ۶۰ هزار واحد فرآورده خونی در استان زنجان تولید می‌شود و نقش موثری در تامین نایزمندی‌های کشور داشته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ سیامک اسدی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه انتقال خون یک اقدامی حسنه برای نجات جان افراد در جامعه است، اظهار کرد: ذخیره‌های خونی دغدغه انتقال خون به‌ویژه قبل از عید است، مردم سخاوتمند زنجان در امر انتقال‌خون و یاری رساندن به همنوعان جزو برترین‌ها هستند.

بیشتر بخوانید

وی گفت: با برودت هوا و شیوع بیماری‌های فصلی مانند آنفلوآنزا و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته کمبودی از نظر خون و فرآورده‌های خونی در استان احساس نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه عوامل مختلفی در اهدای خون تأثیرگذار هستند از جمله می‌توان به بیماری‌های زمینه‌ای، پیری جمعیت و آلودگی را در نظر گرفت ولی در استان مشکلی در این باره نداشته‌ایم، ادامه داد: نیازهای خونی ۱۰۰ درصد در استان تأمین شده و تاکنون ۳۲ هزار و ۵۶۵ واحد فرآورده خونی در استان مصرف شده و ۴ هزار واحد هم به شبکه سراسری خون تزریق شده است.

مديرکل انتقال خون استان زنجان عنوان کرد: مردم مهم‌ترین سرمایه انتقال خون هستند و انتقال خون به شهروندان سخاوتمند نیاز دارد و سالانه حدود ۶۰ هزار واحد فرآورده خونی در استان زنجان تولید می‌شود.

اسدی با اشاره به اینکه سلامت و حیات بیماران نیازمند به فرآورده‌های خونی سالم است، ادامه داد: ۹۴ درصد اهدا کنندگان خون در استان زنجان را مردان و بقیه را زنان تشکیل می‌دهند.

وی ابراز کرد: جوانان زیادی هر روز به جمعیت اهدا کنندگان انتقال خون استان اضافه می‌شود و این روحیه فعال هم استان‌ها را در این عرصه می‌رساند.

مدیرکل انتقال خون استان زنجان با بیان اینکه انتقال خون یکی از مهم‌ترین اقدامات پزشکی است که می‌تواند جان بسیاری از بیماران را نجات دهد، ابراز کرد: اهدای خون برای افرادی که به دلیل بیماری‌های خونی، تصادفات، جراحی‌های پیچیده یا زایمان‌های پرخطر نیاز به خون دارند، حیاتی است. این فرایند نه‌تنها به حفظ جان بیماران کمک می‌کند، بلکه در مواقع بحران‌های انسانی مانند بلایای طبیعی و حوادث گسترده نیز نقش اساسی ایفا می‌کند.

اسدی با اشاره به اینکه تأثیرات مثبت اهدای خون بر جامعه بسیار گسترده است، گفت: از نظر سلامت عمومی، این کار به ایجاد ذخایر مطمئن خون در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کمک می‌کند و امکان ارائه خدمات پزشکی سریع‌تر و مؤثرتر را فراهم می‌آورد.

وی بیان کرد: اهدای خون به بهبود سلامت فردی اهداکنندگان نیز کمک می‌کند؛ زیرا باعث تحریک تولید سلول‌های خونی جدید شده و به کنترل میزان آهن در بدن کمک می‌کند.

 

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر